Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Επιστροφές / Ανταλλαγές
 Εάν θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο που βρίσκεται στην αρχική του καλή κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 ημερών από την ημέρα παράδοσης του. Εάν έχουν περάσει 15 ημέρες από τη στιγμή που το λάβατε, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.
Δεχόμαστε μόνο δέματα που επιστρέφονται με αριθμό παρακολούθησης και στο δικό τους κουτί / θήκη δώρων που εστάλησαν. Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός λίγων ημερών. Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων θα είναι διαθέσιμες μείον τα έξοδα αποστολής.

Επίσης, σε περίπτωση ανταλλαγής, θα είστε υπεύθυνοι για το κόστος αποστολής του νέου αντικειμένου. Σε περίπτωση που μας δώσατε λάθος μέγεθος δαχτυλιδιού ή προτιμώμενο μήκος κολιέ, επικοινωνήστε μαζί μας. Τις περισσότερες φορές θα μπορούμε να κάνουμε αλλαγή μεγέθους για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να εφαρμοστεί μια μικρή χρέωση.

Παρακαλώ σημειώστε: Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν, γι 'αυτό θα χρειαστώ τη συνεργασία σας για να ανταποκριθεί η δουλειά μου στις επιθυμίες σας.

Καθυστερημένες ή ελλιπής επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν)
Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.
Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την καταχώρηση επιστροφής χρημάτων.
Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση 5elements.artproject@gmail.com.

Αντικείμενα πώλησης (εάν υπάρχουν)
Μπορούν να επιστραφούν μόνο αντικείμενα με κανονική τιμή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Δώρα
Εάν το αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο όταν αγοράστηκε και αποστέλλεται απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις ληφθεί το επιστρεφόμενο αντικείμενο, θα σας αποσταλεί ένα πιστοποιητικό δώρου.

Εάν το αντικείμενο δεν είχε επισημανθεί ως δώρο κατά την αγορά, ή εάν ο δωρητής είχε αποστείλει την παραγγελία στον εαυτό του για να σας το δώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή και θα μάθει για την επιστροφή σας.

Αποστολή
Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Five 5 Elements HandbuiltArt, Παλαιών Πατρών Γερμανού 133-135, 26331 Πάτρα, Ελλάδα

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που ενδέχεται να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει ενδέχεται να διαφέρει.

Παρακαλώ σημειώστε: Επιστροφές χωρίς αριθμό παρακολούθησης και αν δεν βρίσκονται στο δικό τους κουτί δώρου / θήκη που στάλθηκαν δεν είναι αποδεκτές.